S.....L.....O.....W P..........O..........S.......T

Sun Jun 15, 2008 8:27 pm

Allan,

I know you mentioned last week that you will have your programmer look into the "slow posting" issue. Has he done this yet?

I spent over 10 minutes today trying to respond to a post.

I made my origianl repsone....wait....wait....wait....wait...wait.

Then, I decided to change it.....wait.....wait.....wait.....wait.....wait.....wait....wait....wait.

I finally decided to delete my original reply.....just a wait....wait.

Then, I made my reply again.....wait.....wait......wait.

Allan...please get this fixed. 10 minutes on one reply is crazy, and makes me not want to lg into AP. I would be surprised if this is causing people to not post.

Sorry for the rant...but this is the main reason I left AP for a few months. I've been back 2 months and it is still a problem.

It just doesn't seem to get fixed.
Jim
Jim Guinn
 
Posts: 447
Joined: Tue Sep 27, 2005 2:12 am
Location: Pennsylvania

Mon Jun 16, 2008 12:54 am

Allan Knows there is a problem. He knows it's taking a very long time. But trying to figure out what exactly is the problem isn't easy.

I didn't even bother trying to post more than once yesterday due to the problem.
InternetMarketing_IQ
 
Posts: 1142
Joined: Sun Aug 13, 2006 7:23 pm

Mon Jun 16, 2008 12:54 am

FYI. The post I just made above took about 10 seconds. Pretty close to normal.
InternetMarketing_IQ
 
Posts: 1142
Joined: Sun Aug 13, 2006 7:23 pm

Mon Jun 16, 2008 2:47 am

Hi guys, This is SO frustrating. Our programmer took time off for an overseas wedding and he's been off work, sick.

We are determined to get this fixed. Thanks again for your patience.
AllanGardyne
Site Admin
 
Posts: 6299
Joined: Wed Jul 02, 2003 6:27 am
Location: Winter: Australia Summer: New Zealand

Mon Jun 16, 2008 5:00 am

quest wrote:FYI. The post I just made above took about 10 seconds. Pretty close to normal.


Wow...10 seconds is good. Sometimes I get lucky like that, but it usually takes almost a minute for me and sometimes even longer.

________

We're with you Allan and hanging in there!

Jim


EDIT: Hey Allan...Did you do something? The above post took only about 3 seconds! I never had that happen.
Jim Guinn
 
Posts: 447
Joined: Tue Sep 27, 2005 2:12 am
Location: Pennsylvania

Mon Jun 16, 2008 11:50 am

Jim Guinn wrote:Hey Allan...Did you do something? The above post took only about 3 seconds! I never had that happen.

Perhaps you struck it lucky and posted a message when no one was using the forum search facility.

UPDATE: Our programmer has started rebuilding the forum's search tables. I can see an improvement already and he's not finished yet. Stay tuned!
AllanGardyne
Site Admin
 
Posts: 6299
Joined: Wed Jul 02, 2003 6:27 am
Location: Winter: Australia Summer: New Zealand

Thu Jun 19, 2008 6:34 pm

Today is really good. Only a second or two and the posts are going right through.
InternetMarketing_IQ
 
Posts: 1142
Joined: Sun Aug 13, 2006 7:23 pm

Thu Jun 19, 2008 7:11 pm

From what I gather from Allan's post, the search feature has been slowing the posting down. Now, that the search feature has been temporarily suspended, the posts are going lickity-split.

Jim
Jim Guinn
 
Posts: 447
Joined: Tue Sep 27, 2005 2:12 am
Location: Pennsylvania

Fri Jun 20, 2008 1:58 am

Our programmer is now rebuilding the search tables on the server. This will take about 4 hours. We're about 10% of the way through.

Things could be slower than usual, but we should be able to do normal activities on the forum.

Please let me know if there is a problem.
AllanGardyne
Site Admin
 
Posts: 6299
Joined: Wed Jul 02, 2003 6:27 am
Location: Winter: Australia Summer: New Zealand

Fri Jun 20, 2008 2:30 am

Cooking with gas, Allan!

Everything's working fine in the interim.

Wally
administrator
Site Admin
 
Posts: 1341
Joined: Wed Jul 02, 2003 4:44 am
Location: Maryborough Queensland Australia

Thu Jun 26, 2008 12:28 pm

Allan,

That made all the difference. The forum is working like greased lightening. Thanks!

Jim
Jim Guinn
 
Posts: 447
Joined: Tue Sep 27, 2005 2:12 am
Location: Pennsylvania

Thu Jun 26, 2008 11:20 pm

Thanks. I appreciate the feedback. It's nice to see the forum working fast.
AllanGardyne
Site Admin
 
Posts: 6299
Joined: Wed Jul 02, 2003 6:27 am
Location: Winter: Australia Summer: New Zealand

Return to Complaint Corner

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest